Pagina's

vrijdag 28 oktober 2011

14 Educause Back Home 21/22 okt 2011 Philadelphia - A'dam

Het is nu vrijdag 28 oktober dus bijna precies een week geleden dat we zijn teruggekeerd.
Deze week had ik vakantie maar noem het liever een 'Contactvrije week'.  Ik zag die term bij collega Chris voorbij komen en vond dat wel een goeie.

Nu ik zelf de film nog eens bekijk moet ik wel een beetje lachen. Ik ben die week zo bezig geweest alles op allerlei manier vast te leggen dat ik zelfs de terugtocht minutieus film.
Feitelijk is er niets om speciaal terug te kijken! Het is hooguit een herinnering aan de weg terug. Maar in het kader van afmaken waar je mee begint heb ik het tot ergernis van sommige (denk ik) toch maar licht neurotisch volgehouden.

Ik ben benieuwd, nu er een week tussen heeft gezeten, hoe iedereen terugkijkt op de studiereis.  Ik ben vorige week op donderdag voor het ontbijt begonnen met het schrijven van 'wat neem ik mee terug om te vertellen'. Ik heb er sindsdien niet meer aan gewerkt en er niet eens meer naar gekeken. Ik ben benieuwd of ik er zo verder mee kan of dat ik de toon aan ga passen. Misschien zat ik er toen vol in en schreef vol overtuiging?
Ik wil in ieder geval nog een apart, laatste blog schrijven waarmee ik terugblik op mijn programma en de vertaling maak naar mijn Hogeschool. Reisgenoot Hans mailde het ons deze week ook al, er zijn dus meerdere mensen mee bezig. 

Misschien kun jij (de lezer) je reactie hieronder vermelden. Wat is jou het meest bijgebleven, wat is de toekomst, wat gonsde er tijdens de conferentie, waar moeten we aandacht aan geven, waar moeten we vanaf, kortom wat was de (onuitgesproken) boodschap van Educause 2011.  

Hier het filmpje.
Overigens heb ik deze met YouTube van een aantal opmerkingen  voorzien, net als de filmpjes van de voorgaande dagen. Vreemd genoeg spelen die niet overal goed af. Op iPhone en iPad komen de titels niet mee. Als iemand weet wat dat is......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten